Empresa

A Ramon Solsona tenim una gran experiència en el sector de l’automoció, concretament des de 1927. Posem a disposició dels nostres clients més de 3500 m2 d’instal · lacions on podrà trobar tota la gamma de vehicles i ofertes d’ocasió. Oferim un servei exclusiu de recanvis i postvenda: taller integral amb servei de mecànica, electricitat xapa i pintura, perquè sempre gaudeixi del seu vehicle com el primer dia.

Per a nosaltres el client és el primer.

En el nostre afany de permanent millora, en Ramon Solsona hem fet un pas més adaptant les nostres instal · lacions per oferir un servei de major qualitat, més àgil, modern i, sobretot, més personalitzat. Per això hem posat en funcionament aquest servei web on podrà accedir al nostre serveis en qualsevol moment i sense sortir de casa.

El convidem a descobrir Ramon Solsona, una nova forma d’entendre el món de l’automòbil amb els serveis més avançats i l’atenció personalitzada que vostè es mereix. Vingui a visitar-nos o visiteu la nostra web i comprovi la qualitat dels nostres productes, la nostra àmplia garantia.

Esperem la seva visita i poder atendre cordialment.